VILL DU VETA MER?

Är du intresserad och vill att jag kontaktar dig?

Skicka ett mail och berätta lite om dig själv till: jonas.bromander@gmail.com

Adress: Stiftsgårdsvägen 15, SE-79532 Rättvik, Sverige

 

Telefon: (+46) 0761-45 30 40

 

Webdesign, photography and films by hoeglund.biz

 

Om du hellre bygger din egen gitarr än köper en handbyggd av mig, kan du komma till min verkstad och lära dig hur du ska gå tillväga.

Gå en kurs!

Hur?
Antingen bygger du i min verkstad, använder mina verktyg och drar nytta av mitt kunnande. Annars bygger du hemma hos dig och kommer till mig med jämna mellanrum och får tips om hur du ska ta dina nästa steg.

 

Kostnad
Vi lägger upp en individuell studieplan och gör en kostnadskalkyl efter dina behov och önskemål.

 

Vill du veta mer?

Är du intresserad och vill att jag kontaktar dig?

Skriv en rad här så hör jag av mig så snart som möjligt.

Material

En av de första frågor vi kommer att ta upp handlar om det material du ska använda. Tonala och estetiska egenskaper hos olika träslag är av största vikt att ha klart för sig när man bestämmer sig för vilken typ av gitarr man vill bygga. Slutbehandling kommer att ske med olja.

 

Kostnad

Du betalar för de dagar du är i min verkstad. Priset är 1250 kr per dag (inklusive moms). Betalning sker efter varje tillfälle, Material kommer utanför detta och kostnaden kan variera. Nedanstående prislista är ungefärlig och utgångspunkten är att det ska leda till ett välklingande instrument. Men naturligtvis finns egentligen ingen övre gräns för vad saker och ting kan kosta, men mitt tips är att starta måttfullt.

 

Boende

Boende finns i olika prisklasser på Stiftsgården i Rättvik, vilken ligger på samma gård som min verkstad.

Att bygga sin egen gitarr är en process som kan ge tillvaron både mål och mening. När man med sina egna händer formar något som ger ett både estetiskt och tonalt tydligt resultat infinner sig en hög tillfredsställelse. Känslan då man strängar på sin först byggda gitarr är obeskrivlig. Om du vill uppleva detta, hjälper jag dig gärna.

 

 

 

 

 

Kurser, mer information

Du kan komma till min verkstad och lära dig hur du ska gå tillväga för att bygga ditt eget instrument. Antingen bygger du hela gitarren i min verkstad, använder mina verktyg och drar nytta av mitt kunnande. Annars bygger du hemma hos dej och kommer till mej med jämna mellanrum och får tips om hur du ska ta dina nästa steg. Vi lägger upp en individuell studieplan och gör en kostnadskalkyl efter dina behov och önskemål. Eftersom jag bara har möjlighet att ta emot en elev åt gången kommer du att få hela min uppmärksamhet när du är här. Detta gör också att schemaläggningen blir mer flexibel. Helger, lov eller vardagar. Allt är möjligt så länge det passar för oss båda.

 

Du behöver inga förkunskaper, men du måste räkna med att lägga ner både tid, ambition och fokus.